2012-09-29 18:53:35• hírek • Németh Ágnes

A csillagok üzenete a jövő hétre

Mit üzennek a csillagok október első hetére? Németh Ágnes asztrológus segít megfejteni a jeleket! Az üzenetet minden jegy szülöttének érdemes figyelembe venni!

Ezen a héten asztrológiai fordulóponthoz érkezünk: Szaturnusz, aki 2010 óta a Mérleg jegyében járt, most belép a Skorpió jegyébe, és ott fog maradni 2015 végéig. Mivel ezzel egy időben Merkúr is jegyet vált, gyorsan észrevesszük ennek első hatásait: nem fogják tovább tűrni a mellébeszélést, ez az időminőség abszolút becsületességet követel magunkkal és másokkal szemben is. Akinek nincs rejtegetni valója, annak félnie sem kell. Sok mindent tisztán látunk - hála Marsnak, aki a Nyilas jegyében vándorol, nem maradunk híján a szükséges bátorságnak sem, hogy nyíltan kimondjuk a dolgokat.  

Hétfő - Telve energiával és öntudattal.
A Hold szembenállásba lép Merkúrral, és pozitív fényszögben találkozik Vénusszal. A hét a következő mottóval indul: hoppá, most én jövök! Energiával és jó adag öntudattal fogunk hozzá terveink megvalósításához, és megragadjuk, ahol kell. Csak a délidőben kell kicsit jobban vigyázni, különben vitákba bonyolódunk, amik szükségtelenül rabolják időnket és energiánkat.
A csillagok üzenete:
Ne hagyd elvonni a figyelmedet, hanem tévedhetetlenül dolgozz napi penzumodon. Felesleges energiáidat edzéssel vezesd le, vagy menj el táncolni.  

Kedd - Könnyedség és kitartás.
A Hold feszült kapcsolatot vesz fel Szaturnusszal, viszont harmonikus kapcsolatra lép Neptunusszal és Plútóval. Általánosan csökken a tempó, az emberek sokkal lazábban végzik teendőiket. Teljes nyugalommal fordulunk kötelességeink felé. Az üzleti ügyekhez szerencsés kézzel nyúlunk, a dolgok mellett és ellen szóló érveket józanul mérlegeljük. Különösen délután tudunk meggyőző érveket találni álláspontunk védelmére.
A csillagok üzenete:
Nagyobb beszerzéseknél ügyelj okvetlenül a minőségre. Ne csak a megszokott séma szerint dolgozz, hanem legyél nyílt a kritikával és javaslatokkal szemben.  

Szerda - Vénusz erősíti a partnerkapcsolatokat.
Vénusz és Szaturnusz barátságos szextil fényszög alatt találkoznak, később Vénusz belép a Szűz jegyébe. Egy kedvező nap a szerelemhez, hajlunk egy szorosabb kapcsolat kiépítésére, a már szorosan összetartozó párok jó csapatnak bizonyulnak. Földelt energiák erősítik a valóság iránti érzéket, de az élet előnyös oldalát is meg tudjuk becsülni.
A csillagok üzenete: Kérd ki annak tanácsát, akiben megbízol. Az értékes szabadidőt használd ki kedveseddel, jutalmazd meg magad egy illatos habfürdővel, finom vacsorával és egy pohár jó borral.  

Csütörtök - Neptunusz homokot szór a szemekbe.
Vénusz szembenállásba lép Neptunusszal, Jupiter visszafelé kezd mozogni pályáján. Nem megy minden súrlódásmentesen. Különösen délelőtt kerülhet veszekedésre sor, ha nem tartjuk magunkat az előzetes megállapodásokhoz. Az előző nappal ellentétben hajlunk olyan vágyakra, amiknek nincs sok közük a valósághoz, a túlzott elvárások csalódásokhoz vezetnek.
A csillagok üzenete:
Délelőtt őrizd meg a nyugalmadat, próbálj meg kitérni az összeütközések elől. Kedvesedet ne emeld piedesztálra, hanem fogadd el erényeivel és gyengeségeivel együtt.  

Péntek - Szaturnusz fokozza a részletek iránti figyelmet.
Merkúr és Szaturnusz együttállásba lépnek, mielőtt belépnek a Skorpió jegyébe. Értelmünk magas fordulatszámon dolgozik. Azonnal felismerjük a gyenge pontokat, az embereknél ugyanúgy, mint a munkafolyamatoknál. Arra is hajlunk azonban, hogy mindent kimondjunk, ami csak az eszünkbe jut. Ezzel nem mindenki tud kijönni.
A csillagok üzenete: Ne bújj el az igazsággal, de először fontold meg, hogyan csomagolod főleg tekintélyes emberekkel és kedveseddel szemben. Szervezd meg jobban az idődet, oldd meg a gyakorlati problémákat.   Ű

Szombat - Intuícióval sikerre jutni.
Merkúr harmonikus trigon fényszöggel kapcsolódik Neptunuszhoz. A teljesítményszint alacsony, nem sok minden megy előre ezen a napon. Jó érzékünk van viszont a levegőben lévő rezgésekkel szemben. Aki belső megérzéseire hagyatkozik, automatikusan megtalálja a helyes döntéseket. Ráadásul sokat ígérő ötleteink támadnak, ha a jövő tervezéséről van szó.
A csillagok üzenete: Lottózzál megint. Ne bosszankodj apróságokon, használd ki az időt, hogy nyugodtan átgondold, mit javíthatnál az életeden.  

Vasárnap - Kellemes órák családi körben.
Mars belép a Nyilas jegyébe. A Hold feszült kapcsolatra lép Merkúrral és Vénusszal, viszont barátságos fényszögben találkozik Uránusszal és Plútóval. Ezt a napot mintha arra teremtették volna, hogy összegyűjtsük családtagjainkat, és kényeztessük őket. A kora délutánig teljes az összhang, utána rövid időre ingerlékenység lép fel. Az este ismét szeretetteljes energiákkal telített.
A csillagok üzenete:
Zárd ki a hétköznapokat, pihentesd a lelkedet. Tankolj vonzalmat és védettséget. Mondj le a testi megerőltetésekről, lazíts egy jó könyv vagy egy szép film mellett.

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: